حذف دادهها
این ترجمهای برای اطلاع است. در صورت اختلاف، نسخهٔ آلمانی معتبر است.
در اینجا میخوانید که چگونه حذف دادههای خود را از Love your life درخواست کنید و وضعیت درخواست حذف را ببینید.
وضعیت درخواست حذف شما
حذف برنامهٔ «Love your life» در فیسبوک
Love your life هیچ دادهای دربارهٔ حساب Meta یا فیسبوک شما ذخیره نمیکند و ورود از طریق فیسبوک را ارائه نمیدهیم. اگر برنامهٔ «Love your life» را در تنظیمات فیسبوک حذف کنید و حذف دادهها را درخواست کنید، یک شمارهٔ تأیید دریافت میکنید که با آن میتوانید وضعیت را در اینجا ببینید.
پیامها از طریق واتساپ
پیامهایی را که به پروندهای مربوط نیستند پس از 90 روز بهطور خودکار حذف میکنیم. اگر مایلید زودتر حذف شوند، به datenschutz@bggi.de بنویسید و شمارهٔ واتساپی را که از آن پیام دادهاید ذکر کنید. پیش از حذف بررسی میکنیم که درخواست از سوی صاحب همان شماره باشد.
حساب کاربری در Love your life
اگر حساب کاربری دارید، حذف را در درگاه خود در بخش «حریم خصوصی» درخواست کنید. دادههایی را که طبق قانون باید نگه داریم، مانند صورتحسابها، پس از پایان مهلتهای قانونی حذف میکنیم.
تماس
لطفاً پرسشهای مربوط به حفاظت از دادهها را به datenschutz@bggi.de بفرستید.

